Om os

Om Udbudshjælp

Eksperter i udbud

Med vores spidskompetencer indenfor offentlige udbud, ønsker vi at gøre det tilgængeligt og nemt for virksomheder at byde ind på offentlige udbud. 

Vision

Vi ønsker at være det naturlige førstevalg, når der skal vælges sparringspartner til tilbudsafgivelse på offentlige udbud.

Mission

Vi gør udbudsprocessen overskuelig igennem kvalificeret støtte og udbudsrådgivning.

Værdier

Åbent og tillidsfuldt samarbejde - Kompetent og værdiskabende udbudsrådgivning - Fleksibilitet og tilgængelighed

| Om os | Udbudshjælp | Udbud2

Vores historie

En forkærlighed for udbud. 

Ideén til udbudshjælp opstod, da jeg igennem mit erhverv som udbudsjurist på ordregiversiden gentagne gange oplevede, at tilbudsgiverne havde udfordringer ved at udarbejde et konditionsmæssigt tilbud. Det vil sige et tilbud, der levede op til de kontraktuelle og formelle krav, der altid hører til et udbud. 

En del af dette skyldes i vores optik, at reglerne for offentlige udbud  er komplekse for tilbudsgiverne, når de skal udarbejde tilbud. Hertil fortolkes udbudsloverne relativt restriktivt, hvilket betyder, at tilbudsgivere risikere, at deres tilbud erklæres ukonditionsmæssigt – endda selv ved mindre formelle fejl. 

På det grundlag oprettede jeg “OX Udbudsrådgivning”, hvor jeg og mit team ønskede at hjælpe virksomheder med at byde på offentlige udbud, uden at det skulle medføre store omkostninger til juridisk bistand. 

I 2022 valget vi, at vi ville tage “OX Udbudsrådgivning” til et nyt højere niveau, hvorfor vi tog kontakt til Scale Incubator. De har med deres baggrund stor erfaring med skalering af virksomheder.

Dette er baggrunden for Udbudshjælp.dk og vi håber at vi kan få lov til at hjælpe netop dig med udbud – For det er det vi brænder for og det er det vi er eksperter i.  

Med venlig hilsen

Dan Oxbøl, direktør i Udbudshjælp

Nem og overskuelig udbudsrådgivning

Gennemsigtighed

Vi er altid 100% gennemsigtige i processen, og vi får forventningsafstemt alle forventninger i den indledende dialog.

Vi klarer papirarbejdet

Vi skal nok tage os af alt papirarbejdet for dig, og vi sørger for at holde dig orienteret om processen.

Personlig rådgivning

Vi leverer altid personlig rådgivning i øjenhøjde og med højt fagligt niveau - til en lav fast pris.

Tilgængelighed

Vi er kendt for vores professionalisme og viden og står altid til rådighed for potentielle kunder.

Er du og din virksomhed klar til at søge om udbud?

At deltage i offentlige udbud kan for mange virksomheder være en tidskrævende, kompliceret og uoverskuelig proces, i en i forvejen tidspresset hverdag. Det vil vi ændre. Vi er klar til at hjælpe dig med at byde ind på alle de tusinde udbud der findes.