Strategi

Strategi

Offentlige Udbud/B2G

 

 

Det er for alle virksomheder vigtigt at evt. fremtidig handel med det offentlige er vel gennemtænkt, herunder er der udarbejdes handlingsplaner - inden der bydes ind på en offentlig kontrakt. Under emnet Strategi medtager vi hos Udbudshjælp al rådgivning om forhold der ligger udenfor et specifikt salgsforløb ifbm. et offentligt udbud.

 

Emner der er relevant at berøre er bl.a. hvorvidt jeres virksomhed opfylder de egnethedskrav der almindeligvis stilles i jeres branche, om I har brug for at indgå i et formelt leverandørsamarbejde eller et konsortie, om I har den bedste organisation til at håndterer en offentlig kunde, om jeres produkt eller ydelse er velbeskrevet mv.

 

En god strategi og veludarbejdede handlingsplaner, vil hjælpe til med at tilbudsprocessen forløber ligetil, uden at I risikere ikke at nå deadlines eller at der opstår konflikter i organisationen.

Business-2-Business salg/indkøb

 

 

Vi hjælper i et vist omfang med at udforme strategier o.lignende B2B på linje med den ydelse vi tilbyder B2G. Bredt defineret inkludere vi eksempelvis rådgivning om CSR, medarbejderpolitikker, certificeringer, forretningsomlægning, partnerskaber, bestyrelsesarbejde, vedtægtsændringer mv. som alle er relevante for at gøre sig attraktiv for den offentlige kunde. Målet er, at I udfra en overordnet plan, udvikler jeres virksomhed, så I bliver bedre i stand til at tiltrække kunder, samarbejdspartnere, kapital osv.