Strategi

Strategi

Offentlige Udbud/B2G

 

 

Det er for alle virksomheder vigtigt, at evt. fremtidig handel med det offentlige er vel gennemtænkt inden der bydes ind på en offentlig kontrakt. Under emnet Strategi arbejder jeg med rådgivning om forhold der ligger udenfor et specifikt salgsforløb ifbm. et offentligt udbud.

 

Emner der er relevant at berøre, er bl.a. hvorvidt jeres virksomhed opfylder de egnethedskrav der almindeligvis stilles i jeres branche, om I har brug for at indgå i et formelt leverandørsamarbejde eller et konsortie, om I har den bedste organisation til at håndterer en offentlig kunde, om jeres produkt eller ydelse er velbeskrevet mv.

 

En god strategi og veludarbejdede handlingsplaner, vil hjælpe til med at tilbudsprocessen forløber mere ligetil. Hvis I arbejder med strategien inden i beslutter at byde på specifikke udbudte opgaver, vil omfanget af rådgivningen almindeligvis være mindre og omkostningerne til rådgiver tilsvarende mindre. Jeg giver altid et særlig godt tilbud, når opgaven ikke er tilknyttet en snarlig deadline.

Business-2-Business salg/indkøb

 

 

Jeg hjælper i et vist omfang med at udforme strategier o.lignende B2B på linje med den ydelse jeg tilbyder B2G. Bredt defineret inkludere det eksempelvis rådgivning om CSR, medarbejderpolitikker, certificeringer, forretningsomlægning, partnerskaber, bestyrelsesarbejde, vedtægtsændringer mv. som alle er relevante for at gøre sig attraktiv for den offentlige kunde og hvortil der ofte er tilknyttet krav i de offentlige udbud.

 

Målet er, at I udfra en overordnet plan, udvikler jeres virksomhed, så I bliver bedre i stand til at tiltrække kunder, samarbejdspartnere, kapital osv.

KONTAKT OS