Baggrund

Baggrund &

Kontakt

World Trade Center, Bangalore

Udbudshjælp Online

Bag navnet udbudshjælp finder du jurist og økonom Bo Kotian Lund, som p.t. er udlandsdansker bosiddende i Bangalore i Indien. Udbudshjælp er reelt en enkeltmands-konsulentvirksomhed, men er begrundet i min udlandske adresse, registreret som et IVS selskab (iværkætter udgaven af et ApS - cvr. 36420928) med registreringsadresse i Holstebro.

SELSKABET ER LUKKET PR. 15. FEBRUAR 2018

 

Udbudshjælp fungerer derfor i praksis også som en webbaseret virksomhed, hvor al kommunikation sker via email, skype, google drive og selvfølgelig over telefonen. Ved større opgaver kan jeg arbejde fra kundens adresse eller udfra de kontor og mødefaciliteter jeg har i samarbejde med Regus i København eller på forretningsaddressen i Holstebro. I Indien arbejder jeg fra 22. etage i World Trade Center.

 

Mine kunder oplever kun en lille forskel sammenlignet med andre rådgivere, eksempelvis revisor og advokater. Der er nogle få opgaver jeg ikke kan løse, særligt at repræsentere kunden ved spørgemøder mv. Til gengæld er mine driftsomkostninger lavere end de ville være med et kontor i Danmark, hvilket kommer mine kunder til gode med en afregningspris under markedsniveauet.

 

Jeg har rådgivet tilbudsgivere siden 2013 indenfor mange forskelligartede forretningsområder, dog overvejende i servicebranchen. Læs mere om mig på LinkedIn.

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder og mine eventuelle begrænsninger.

Kontaktformular

 
 
 
 

KONTAKT OS